May

Deprem bölgesinde bulunan engelliler için 20 Mayıs 2023 günü Sera AVM'de  düzenlenen Kermese etkin kalımımızdan dolayı Milli Eğitim Müdürüm üz Hasan Başyiğit tarafından 26 Mayıs 2023 Perşembe günü Miili Eğitim Müdürlüğünde Saat:15.00'de düzenlenen organizasyonda okul müdürümüze "teşekkür" belgesi takdim edildi. Katkı sunan öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşkkkür ederiz.

May

11/B Sınıfı öğrencilerimizden Fatma İRKİN il düzeyinde yapılan Adnan Menderes konulu kompizosyon yarışmasında ilde ikinci oldu. Danışman öğretmeni İsmail ERBEK ve öğrencimizi tebrşik ederiz. 27 Mayıs 2023 - Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü Saat:14.00

May

15 Mayıs 2023 Pazartesi günü başlayan haftada okulumuz müzik öğretmeni Senem AZMİOĞLU 9.Sınıflarda Türkülerimizin hikayerini dramatize ederek , öğrencilerimizin zihinlerinde kalmasını sağlamaya yönelik çalışma yaptı. 27 öğrencinin katıldığı etkinlik sınıflarda sunuldu. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Adobe Photoshop ile Grafik Tasarım  Eğitimi Semineri  (E-82109433-774.01.01-76994206 sayı ve 26.05.20233 taihli onay)

"Okul Temelli Mesleki Gelişim" programı kapsamında düzenlenmek üzere yapılan teklif ile Ali Güral Lisesi Müdürlüğünde, 27 Mayıs 2023 tarihinde, 2023430217 nolu, 8 saatlik 1 gün süreli olarak, 09.00 - 16.00 saatleri arasında "Adobe Photoshop ile Grafik Tasarım Eğitimi" seminerinin açılmıştır.   14 öğretmenimiz seminere atılım sağlamıştır..   Semineri veren Ersin beye katılım sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Ata'yı Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlama pruğramı doğrultusunda "Gençlik Haftası Etkinlikleri" kapsamında planlanan sınıflararası futsal turnuvası okulumuz kapalı spor salonunda yapıldı. Oldukça çekişmeli maçlara sahne olan müsabalar sonunda dereceye girenlere ödülleri okul müdürmüz U.Mehmet YÜCEL tarafından veridi. Turnuvayı organize eden Beden Eğitimni öğretmenlerimize teşekkür ederiz.20.05.2023

May

Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında ilgili kulübümüz tatrafından Atatürk temalı duvar gazetesi çıkartılddı.19 Mayıs haftası boyunca yayında kalan duvar gazemizi hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. (15 -20 Mayıs 2023)

May

24.05.2023 Çarşamba günü okulumuz 10. sınıf öğrencilerine yönelik olarak yaptığımız meslek tanıtımında okulumuzun davetine icabet ederek öğrencilerimizle bululan M.Ü. komutanımıza teşekkür ederiz.

Saat:14.00 Katılımcı sayısı:105 Ali Güral Lisesi Toplantı Salonu

May

24 Mayıs 2023 Çarşamba günü rehber öğretmenimiz Harun DOĞAN tarafından davetimize icabet eden velilerimize yönelik olarak "bağımlılkla mücadele" konusunda seminer vewrildi. Hem seminer veren öğretmenimize hem de velilerimize teşekkürederiz.

May

Mayıs ayı boyunca hem öğretmenlerimizin  hem öğrencilerimizin iş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalıklarını artırmak için ilgili kulüp öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından duvar gazetesi çıkartıldı.

May

22 Mayıs Peazartesi günü saat:11.00'da 9 a c d  sınıflarına yönelik akran zorbalığı eğitimini rehber öğretmnenimiz Harun DOĞAN verdi. Seminere yaklaşık 95 ööğrencimiz katuldı. Rehber öğretmnenimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz rehber öğretmeni Harun DOĞAN tarafından istekli öğrencilerimize fotoğraf eğitimi veriliyor. 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü okulumuz toplantı salonunda saat:9.30'da verilen eğitim verimli geçti. Aldıkları eğitim sonunda yaptıkları çalışmaları değerlendirip önümüzdeki günlerde sergileyeceğiz. Harun  beye yaptığı çalışma için teşekkür ederiz.

May

Okul-Aile birliği başkanımız Özlem KARANFİLOĞLU  ve yönetim kurulu üyelerimöizin destekleri ve bilhassa ingilizce öğretmenimiz Mübin YALIMKILINÇ koordinesinde, Saime Ömal GöybulaFiliz CANGÜR, Müzeyyen  Çelik KESMEGÜLÜ, Fatma KÖSE, İrem GÜÇLÜ, Yunus ÇETİN ve İrfan OKTAY öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Toplam 4.00 TL katkıda bulunduk, Allah kabul etsin.

May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Filiz CANGÜR, dersine girdiği sınıflarda istekli öğrencilerin dergilerde yeralan konularla ilgili okulumuz toplantı salonunda yaklaşık 100 kişilik gurup önünde sunum yapmalarına öncülük etti. Nitekim 10 mayıs 2023 çarşamba günü 9. sınıftan 3 öğrencimiz sunumlarını gerçekleştirdi. Hem bilimsel dergilerle ilgili farkındalık oluşturmak hem de toplum önünde etkili konuşma alışkanlığı kazandırmak için yürütülen çalışma öğrencilerimizim dikkatini çekti.

May

Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Öğretmenimiz Yunus ÇETİN nezaretinde öğrencilerimiz Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda yerlerini alarak kutlama törenine katıldılar. Bayramımız kutlu olsun.

May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Filiz CANGÜR, dersine girdiği sınıflarda istekli öğrencilerin dergilerde yeralan konularla ilgili okulumuz toplantı salonunda yaklaşık 100 kişilik gurup önünde sunum yapmalarına öncülük etti. Nitekim 17 mayıs 2023 çarşamba günü 9. sınıftan 3 öğrencimiz sunumlarını gerçekleştirdi. Hem bilimsel dergilerle ilgili farkındalık oluşturmak hem de toplum önünde etkili konuşma alışkanlığı kazandırmak için yürütülen çalışma öğrencilerimizim dikkatini çekti. 17.05.2023 SAAT:11.40