May

Kimya öğretmenimiz Zehra hanımtan koordinatörlüğünde  Kimya alanından 11. sınıftan Ahmet Erdem KARTAL, Onur KURU, Tuğçe KÖMÜR, 10. SINIFTAN CeREN GÖKÇE, Fatma Sude KARA, Hiranur ENİGÖL ve Biyoloji alanında 9. sınıftan Betül ERSOY olmak üzere 7 öğrencimiz başvurlarını yaptılar. Sınav 25 hazşranda yapılacak. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

FİZİK ZÜMZERİMİZİN PROJESİ

Fizik derslerinde öğretmenlerimizin kendi derslerine girdiği sınıflarında yürüttükleri "fen bilimlerine ait kitapların okunması" konulu proje kapsamında yapılan çalışmada okunan kitaplar diğer öğrencilerimiz açısından da farkındalık oluşturması amacıyla 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü sergilendi. Dönem sonunda toplam kaç öğrenci kaç kitap okudu belirlenerek okunan kitaplar okulumuz kütüphanesine bbağışlanacaktır. katkı sunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz hemşiresi Aysel UĞUZ tarfından "sağlıklı beslenme" konulu seminer verildi. 17 Mayıs 2023 vÇarşamna günü saat:14.15 okulumuz toplantı salonunda yapılan seminere 98 öğrencimz katıldı. Semineri düzenleyun Aysel hanıma teşekkür ederiz.

GAZİLERİMİZDEN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

17 mayıs 2023 Çarşamba günü Kütahya Muharip Gaziler Derneği yönetimi tarafından okulumuzz bir ziyaret yapıldı. Toplantı salonumuzda  95 öğrencilerimize  saat:11.30'da "vatan sevgisi" konulu bir sem iner verild. Ziyaret için gazilerimize teşekkür ederiz.

İŞİ UZMANINDAN ÖĞREN

Proje kapsamında Matematik öğretmenimiz Altuğ Samet GÜRPINAR koordinatörlüğünde etkinliklerimiz devam ediyor. Bu kapsamda Evliya Çelebi Araştırma ve Uygulama hastanesinde  dr. öğretim üyesi Şebnem Emine PARSPUR tarafından 17 Mayıs 2023 çarşamba günü saat:9.30'da okulumuz konferans salonunda 10. sınıf öğrencilerimizin tamamına yönelik molarak tıp eğitimi ve doktorluk mesleği hakkında bilgilendirme semineri yapıldı. Seminer sonunda öğrencilerimiz Şebnem hanıma meslek ile ilgili sorularını yönelttiler. Öğrencilerimiz meslek tanıtımından oldukça memnun oldu. Şebnem hanıma zamöan ayırarak okuluzda öğrencilerimizle buluştuğu için teşekkür ederiz.

OKUL TANITIMI

16 Mayıs 2023 Salı günü  saat:1000'da Fevzi Çakmak Ortaokulu son sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. Okul müdürü Haydar BAŞ ve beraberinde gelen son sınıf öğrencilerine okulumuz hakkında bilgilendirmwde bulunuldu.Okul başarısı ve imkaqnları konusunda okul müdürümüz U.Mehmet YÜCEL ve rehber öğretmen harun DOĞAN açıklamalarda bulundu.

May

12 Mayıs 2023 Cuma günü Saat:14.00'de okulumuz toplantı salonunda 97 öğrencimize inşaat mühendisliği konusunda bilgilendirme yapmak üzere Kütahya Belediyesi Fen İşleri müdürlüğünden Ahmet Taha KAPLAN tarafından yaklaşık 50 dakika bilgilendirme semineri yapıldı. Davetimize icabet ederek öğrencilerimizi bilgilendiren A.Taha KAPLAN beye ve  Programı organize eden matematik öğretmenimiz A.Samet GÜRDAMAR teşekkür ederiz.

VOLLEYBOL TURNUVASI ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI

11 Mayıs 2023 günü itibarıyla saat:15.40^da 12C ile 11F 3.lük maçı yapıldı. Üçüncü olan takımımızı kutlarız.

SINIFLARARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA 11/D ŞAMPİYON

11.05.2023 Perşembe günü saat:12.30'da yapılan müsabalarda 10/A yı setlerde  2-1 yenen 11/D sınıfımız şampiyon oldeu. Şampiyon sınıfımızı tebrik ederiz.

OKUL KÜLTÜRÜNE YÖNELİK BİRLİKTE KAHVALTI

6 Mayıs Cumartesi günü öğretmenlerimizle birlik , beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmek için okul pansiyonumuzda kahvaltı düzenledik. Öğretmenlrimizin birlikte vakit geçrdiği kahvaltıda öğrwemenlerimiz keyifli zaman geçirdi. Katılımcılara teşekkür ederiz.

OKULUMUZDA OKUL TEMELLİ MESLEKİ GELİŞİM KURSU YAPILDI

6 Mayıs Cumartesi günü öğretmnelrimizin katılımı ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün onayı ile 8 saatlik "ileri exel" konulu okul temelli meslekieğitim kursumuzu yaptık. Eğitmen Ersin İLASLAN'IN eğitim verdiği kurs verimli ve keyifliş geçti. Katılım sağlayan öğretmenlerimize ve Ersin beye teşekkür ederiz.

ÖĞRENCİLERİMİZE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

9 Mayıs 2023 tarihi itibariyle saat:14.00'den itibaren bütün öğrencilerimize "iş sağlığı ve güvenliği" semineri verildi. Bu konuda yetkinliği olan okulumuz Fizik öğretmeni Mehmet TORTOP tarafından verile eğitim oldukça veriömli geçti.

SINIFLARARASI VOLEYBOL TURNUVASI 2. TUR MÜSABALARI BAŞLADI

Beden Eğitim öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde yürütülen müsabalarda 2. tur maçlarımız 8 Mayıs Pazartesi günü itibariyla başlamıştır. Tüm takımlarımıza başarılar dileriz.

TOPLU KAN BAĞIŞINDA BULUNDUK

Okulumuz öğretmen ve idarecilerinden bir gurup toplu kan bağışında bulunarak ham bir hastaya yardımcı olmak hem de öğrencilerimize örnek olmak istediler. Öğretmenlrimizi kutlarız. 05.05.2023  Saat:10..30

HIRIRELLEZ COŞKUSU

05.05.2023 Cuma günü okulumuz öğrencilerine ve öğretmenlerine Hıdırellez nedeniyle pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunduk. Emeği  geöçn arkadaşlarıma ve davete icabet eden kpm şularımıza, müdürlerimize teşekkür ederiz.