YURTDA İLK GÜN..

10 Eylül 2023 tarihinde saat:18.00'da belletmen M. Zehra TAŞCIOĞLU tarafından yurt öğrencilerimize yurt kuralları ile ilgili bilgi verildi. Öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Seminer yaklaşık bir saat sürdü. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

PANSİYONUMUZDA CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİĞİ

AGL Pansiyonumuzda "Cumhuriyet Bayramı" etkinliği kapsamında 29 Ekim Pazartesi akşamı belletmen öğretmenimiz Fatma Gül hanım nezaretinde TRT de yayınlanan  "Atatürk"  isimli film öğrencilerimizle izlendi. Öğrencilerle Cumhuriyetimizin 100.yılı hakkında sohbet edildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

1 Kasım 2023 Çarşamba günü saat:11.30'da Kızılay derneği görevlileri tyarafından okulumuz toplantı salonunda öğrencilerimize yönelik bilg,ilendirme semineri verildi. Seminer yaklaşık 40 dakika sürdü. Okulumuza  kadar gelerek seminer vern kızılay görevlilerine ve programı organize eden Mübin Hanıma teşekkür ederiz.

Kas

1 Kasım 2023 tarihi itibariyle sabah sporlarına başladık.Ders zili çalmadan önce oluklumuz bahçesinde bütün öğrencilerimizin katılımı ile Beden Eğitimi Öğretmenleri ve İngilizce öğretmenimiz Gamze hanımın öncülüğünde sabah sporlarına başladık. Hava şartları elverişli olduğu sürece sabah sporunu yapmaya gayret edeceğiz. Herkese sağlıklı spor dolu günler dileriz.

Kas

AGL PANSİYON HASBİHALLERİ "DOĞRULUK"

31.10.2023 Salı günü akşamında okulumuz kız pansiyonunda akşam yemeğini müteakip okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgili öğretmeni Fatih YAMAN tarafındanPansiyon Hasbihal Eylem planı doğrultusunda değerler eğitimi kapsamında "doğruluk" konulu seminer verilmiştir. Seminewr yakşlaşık 40. dakika sürmüştür. Semineri veren öğretmeimize ve karılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN

Tüm öğrencilerimizin katılımı ile kutlama programımız bahçede yapıldı. Programda emeği geçen İlkay hanıma ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

CUMHURİYETİN 100.YILI DOLAYISIYLA OKUL PROGRAMIMIZI YAPTIK

Tarih öğretmeni İlkay hanım ve matematik zümresi tarafından hazırlanan program  yoğun talep üzerine iki defa salonda yapıldı. Yaklaşık 250 öğrencimiz programın tamamını izledi. Ayrıca okul çıkışında tüm öğrencilerin katıldığı daha kısa bir program daha yapıldı.28 Ekim ve 29 Ekim il düzeyindeki programlara da gerek öğrencilerimiz gerekse Halk Oyunları ekibimiz katıllacak.

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun.

OKULUMUZ AŞCISIN NİŞAN TÖRENİNE KATILDI

Beyza hanımın  26 Ekim 2023 akşamı nişan töreni yapıldı. Nişanlılara ebedi mutluluk dileriz.

SINAV HAFTASI ÖNCESİ 12. SINIFLARA DENEME YAPILDI

27 eKİM cUMA GÜNÜ SAAT:9.00 DAN İTİBAREN SON SINIFLARIMIZA DENEME YAPILDI.

Ekm

26 eKİM pERŞEMBE 1 günü havaların iyi olmasını fırsat bile öğretmen ve idarecilerimiz ders bitiminde piknikte bulştular. Öğretmenler arasındas birlik beraberlik ve dayanışmanın artması ve okul kültürüne katkı sunmasnı beklediğimiz faaliyet oldukça keyifli geçti. Organizasyonu yapan Edip öğretmenimşize teşekkür ederiz.

12. EŞİT AĞIRLIK SINIFLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTUK

26 Ekim Perşembe günü sabahında okul pansiyonumuzda kahvaltıda beraber olduk. Değerler eğitimi ve akademik başarı ağırlıklı değerlendirmelerde bulunan  okul müdürü U.Mehmet YÜCEL tüm öğrencilerimize başarılar diledi.

SON SINIF SAYISAL ÖĞRENCİLERİMİZLE SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTUK

25 Ekim Çarşamba günü sabah pansiyonumuzda düzenlediğimiz kahvaltıya 12. sınıf sayısal öğrencilerimiz katıldı. Okul müdürü U.Mehmet YÜCEL , öğrencilere yaptığı konuşmada temel amacımız iyi insani iyi evlat, iyi yurrtaş yetiştirmenin yanısıra akademik başarıda da üst sıralarda yer aşmaktır. Bunun için işbirliği içinde çalışmak zorundayız dedi.

PANSİYONUMUZDA HASBİHAL TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR

26 Ekim Perşembe günü Saat:19.00'da Okul Pansiyonumuzda okulumuz tarih öğretmeni İlkay AKAR tarafından "pansiyon hasbihallleri" faaliyet programı kapsamında "Vatanseverlik" konulu sohbet toplantısı yapıldı. 74 öğrencimizin katıldığı toplantı 40 dakika dürdü. Öğretme ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

CAMİİ ZİYARETİ VE TANITIMI

20 Ekim 2023 Cuma günü Saat:10.00'da  Din Kültürü öğretmenlerimiz Fatih YAMAN ve Yunus ÇETİN kendi derslerinde okulumuzun hemen yanında bulunan Fatih camiine ziyarette bulundular. Okul müdürümüz U.Mehmet YÜCEL'in de bulunduğu camii ziyaretinde caminin içindeki yerlerin tanıtımı yapılarak, camii adabı konusunda bilgilendirme de bulunuldu. Ziyaret yaklaşık 30 dakika sürdü. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

AHTERİ İHO'DAN OKULUMUZA ZİYARET

19 Ekim 2023 Perşembe günü saat:11.00'de Ahteri İHO son sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. 60 civarında öğrenci ve iki öğretmenin bulunduğu ekibe Müdür başyardımcısı Ali BALCI ve Müdür yardımcısı Ramazan DİNGEÇ'in refakat ettiği tanıtın yaklaşık bir ders saati dğrdü.