Kas

PANSİYON HASBİHALLERİ "DERSİMİZ ATATÜRK"

Pansiyonda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı ve "Dersimiz Atatürk" filminin izlenmesi. Belletmen öğretmen olan tarih öğretmenimiz İlkay AKAR tarafından 10 Kasım dolayısyla öğrencilerimize "Dersimiz Atatürk" filmi saat:19.00-20.30 arasında izltildi. Öğrencilerimizin soruları cevaplandırıldı. Tarih öğretmenimiz İlkay AKAR hanıma teşekkür ederiz.

"CUMHURİYETE GİDEN YOLU NASIL ANLATTIK" KONUlU DUVAR GAZETEMİZ

Kütüphanecilik kulübümüz tarafından cumhuriyete giden yolda yazılan eserleri tanıtan duvar gazetemiz 269 Ekim  2023 haftasında yadyayınlandı. İlgili öğretmern ve öğremcikerimize teşekkür ederiz.

PANSİYON HASBİHALLERİ "TÜRKÇEYİ YAŞATANLAR" ETKİNLİĞİ

21  Kasım  Salı günü   , pansiyonumuzda TÜRKÇEYİ YAŞATANLAR" ETKİNLİĞİ  etkinliği düzenlendi. Türk dilinin güzelliğini ve zenginliğini meydana çıkarmak dil bilincinin önemini kavratmak amacıyla etkinlik yapıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yapılan kompozisyon yarışmasında il üçincüsü olan öğrencimiz Fatma İRKİN 24 Kasım günü Hezar Dinari Kültür merkezinde yapılan programda ödülünü aldı. Öğrencimizi ve danışman öğretmenini kutlarız.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yapılan program saat:12.00 civarında başladı. İngilizce zümresi tarafından yapılan program oldukça eğlenceli geçti. Koro ve öğretmne taklitlerinin yer aldığo progra ilgiyie izlendi. Programda emeği geçen öğretmen v e öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okul-aile birliği üyelrimiz tarafından öğretmnelr odasında öğretmenlerimize ikramda bulundlar. Başta başkanımız Sevilay hanım olmak üzere emk vberen velilerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Kas

Kütahya Porselen Ymnetim Kurulu Başkanı sayın Sema Güral Sürmeli 22 Kasım 2023 günü okulumuzu ve öğretmenlerimizi ziyaret etti. Öğretmnenler odasında okul idarecilerimiz ve öğretmernlerimizle sohbet etti. Ziyaret sırasında yanlarında Nafi Güral Eğitim Vakfı yürütücüsü sayın Ahmet MERCAN da yer aldı.

Sema hanıma bu ziyaretinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve afiyet dileriz..

Kas

22 Kasım 2023 tarihinde Kütahya Bilim Sanat Merkezinde düzenlenen  "Thinkathon Etkinliği"ne 4 öğrencimiz ile katıldık. Üç ödül aldık. Bilgisayar öğretmenimiz Ersin İLASLAN danışmanlığında katıldığımız etkinlikte üç ödül aldık. Ersin beyi ve öğrencilerimizi kutlarız.

KARİKATÜRDE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

“26. Geleneksel Tüket�c� Ödüller�” �le “Türk�ye Genel� Ortaokullar Arası Res�m ve L�seler Arası Kar�katür Yarışması Ödüller�” YARIŞMASINDA  karikatür lise alanında öğrencimiz Alperen ALP Türkiye üçüncüsü olarak ödülünü cumhurbaşkanımız ın elinden aldı. 11 Ekim 2023 Ankara TOBB Kongre Salonu :

Öğrencimizi danışman öğretmenimiz Kevser hanımı ve öğrencimizin ailesini kutlarız.

PANSİYON HASBİHALLERİ FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Okul rehber öğretmenimiz Harun DOĞAN tarafından 23 Kasım 2023 Perşembe günü Saat:19.00 Da pansiyonumuzda "psikolojik sağlamlık eğitimi semineri" verildi. Pansiyonumuzda barınan öğrencilerimizin tamamının katıldığı seminer verimli geçti. Seminer yaklaşık 50 dakika sürdü. Rehber öğretmenimize teşekkür ederiz.

ŞÖK TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR

20-24 Kasım 2023 günleri ders bitiminde 15.45 den itibaren ders öğretmnelerimizin katılımı ile şök, değerlendirme toplantılarımız devam edyoe. Öğrencilerimiz tek tek değerlendirilirken yapılaacak yönlendirme çalışmalarının çerçevesi planlanıyor.

Kas

Sanayi Bakanlığınca 2022/2023 eğitim öğretim yılında düzenlenen Türkiye geneli lise öğrencileri arası "Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları" konulu "Karikatür" yarışmasında katılan öğrencilerimiz Alperen ALP ve Şevval AY'A 23 Kasım 2023 günü Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi toplantı salonunda yapılan törenle katılım ve teşekkür belgeleri verildi. Ayrıca okulumuza da bakanlık tarafından teşekkür belgesi verildi. Öğrencilerimöizi kutlarız.

BEYLERBEYİ SALONUNDA SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

23 Kasım 2023 Perşembe günü Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi salonumuzda öğrencilere yönelik "stres yönrtimi" konulu seminer verildi. Okulumuzda Altuğ beyin öğrencilere refakat ettiği 30 öğrenci seminere katıldı. Seminer oldukça verimli ve neşeli kattıldı.

MÜFTÜ MYARDIMCISI TARAFINDAN DEĞERLER EĞİTİMİ KONULU SEMİNER VERİLDİ

22 Kasım 2023 Saat:11.00'da müftü yardımcısı Bahtiyar KARGIOĞLU  bey tarafından, DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA "İMAN VE AHLAK" konulu  seminer verildi. seminere 120 öğrencimşz katıldı. İl Müftüğümüze teşekkür ederiz.

MESLEK TANITIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

3 Kasım 2023 Cuma günü ilimiz hakimlerinden Ahmet bey tarafından okulumuz öğrencilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yaklaşık bir saat süren meslek tanıtım bilgilendirme toplantısını öğrencilerimiz ilgi ve merakla dinledi. Okulumuza teşrif eden hakim beye ve orgganizasyonu yapan öğretmenimiz Ersin beye teşekkür ederiz.