RAMAZAN-I ŞERİF AYINI BÖYLE KARŞILADIK.

Hasbihal Eylem Planı çerçevesinde Pansiyonumuzda "Ramazan Şöleni" ana temalı etkinlikler gerçekleştirildi. Pansiyonumuzda bulunan mescidimiz Ramazan dolayısıyla çeşitli materyallerle süslenerek öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.   Ramazan ayına  ilşkin farkındalık oluşturmak amacıyla yaptığımız düzenlemede katkı sunan belletmen öğretmenlerimiz  Sümeyye GÜNDÜZ ve Zeliha YÜCEL'e  teşekkür ederiz.

Ayrıca Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Fatih YAMAN tarafından çeirim içi Mukabele programı 10.03.2024 tarihinde başlatıldı. Ramazan boyunca devam edecek mukabele programımız hergün 17.00-17.40 saatleri arasında  Ramazan Bayramına kadar devam edecektir.  Mukabeleye katılım,  günlere göre değişikllik gösterse de ortalama 15 civarında öğretmen, öğrenci ve velimiz iştirak etmektedir.  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Fatih beye ve  teşekkür ederiz.

Link için tıklayınız

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 22:12 - Görüntülenme: 144