VAHYİN IŞIĞINDA İNSAN "HARTIRLAMAK VEFADIR" SEMİNERİ

6 Mayıs 2024 Pazartesi Günü  Saat:19.00'da okulumuz pansiyonunda İl Müftülüğümüz vaizelerinden F.H.SEZER tarafından "HATIRLAMAK VEFADIR" Semineri verild," Onlar Allah'a verdikleri sözü kesinliklle yerine getirirler, verdikleri sözden dönmezler" Rad.20 Vahyinin ışığında açıklanan semineri  64 öğrencimiz takip etti. Semineri veren hıocahanıma,öğrencilerimize refakat eden belletmen öğretmnenlerimize ve takip eden öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Destek Patent AŞ ve Gürok Turizm ve Madencilik AŞ işbirliği ile ilimiz genelindeki tüm liselere yönelik Fikrine Sahip Çık Patent Hackathon Yarışmasına, okulumuzdan 10/B sınıfından Yasin Efe Başer, 10/ A sınıfından Dilara Bali ,10/A sınıfından  Arda Kayya isimli öğrencilerimiz,  Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ersin İLASLAN danışmanlığında  başvurumuzu yaptılar. .İlk elemeyi geçen  Danışman öğretmenimiz Ersin  İlaslan 'a ve takımımıza başarılar dileriz.

May

Okulumuz   11/D sınıfı  öğrencilerinden 895 nolu Recep SEVİNDİK, Diyanet İşlerileri Başkanlığı tarafından düzenlenen "UMRE ÖDÜLLÜ GENÇLİK BİLGİ YARIŞMASI" sonucunda ilimizde üçüncü olmuş ve bir miktar para ödülü ile mükafaatlandırılmıştır. Ödül töreni Kütahya Müftüğü toplantı salonunda 30 Nisan 2024 Salı günü Saat:10.00'da yapılmıştır. Öğrencimizi ve danışman öğretmeni Fatih YAMAN'ı kutlarız.

May

12. SINIFLARIN YKS DENEMELERİ DEVAM EDİYOR.

02/05/2024 Perşembe günü sabahtan, 12. sınıflardaki 180 öğrencimize TYT denemesi yaptık.. 03/04/2024 Cuma günü de AYT sini yapacağımız sınavın hazırlıklarını gerçekleştiren Okul Müdür Yardımcımız Ramazan Dingeç 'e teşekkür eder, tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

SİBER ZORBALIK (Pansiyon Hasbihalleri)

30 Nisan 2024 Salı günü Saat:19.00!da  rehber öğretmenimiz Harun DOĞAN tarafından okulumuz pansiyonunda "Siber Zorbalık" konulu seminer  verildi. Seminere 65 öğrencimiz katılmıştır. Seminer ortamının oluşmasında ve devamında katkı sunan belletmen öğretmenlerimize ve semineri gerçekleştiren rehber öğretmenimiz Harun DOĞAN'a teşekkür ederiz.

MÜFREDAT TOPLANTISI

30 Nisan 2024 Salı günü ikinci ders arasında toplantı salonumuzda okul müdürümüz U.Mehmet YÜCEL başkanlığında bakanlığımızın yayınladığı yeni müfredatlarla ilgili görüş-öneri bildir internet sitesinin tanıtımı yapılarak, öğretmenlerimizin hafta sonuna kadar varsa görüşlerini sistem üzerinden bildirmelerini istedi. Ayrıca yeni müfredat ile ilgili öğretmenlerimizin düşüncelerini sordu öğretmernlerimizin görüşlerini sisteme aktarmalrını istedi.

YARDIMLAŞMA ve PAYLAŞMA

26 Nisan 2024 Cuma günü okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimize Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yunus ÇETİN tarafından saat:19.00'da "Yardımlaşma ve Paylaşma" konulu seminer verildi. Seminere 37 öğrencimiz iştirak etti.Seminer sonunda öğrencilerimizin konu ile ilgili soruları cevaplandırıldı. Belletmen öğretmenlerimiz Fatma UZUN ve Gonca YALÇIN seminer sırasında öğrencilerimize refakat ettiler. Yunus Çetin ve belletmen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

24/04/2024 Tarihinde okul konferans solunuda 118 öğrencimizin katılımı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutladık. Programda konuşma yapan Tarih Öğretmenimiz İlkay Akar 'a ve programı hazırlayan Biyololji öğretmenlerimiz Mehtaop Erdem ve Aylin Bardakçı 'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 12. sınıf öğrencisi Sude Ersoy Turizm ile ilgili il çapında yapılan Liselerarası kompozisyon yarışmasında ilde 3. oldu. 48. Turizm haftası etkinlikleri kapsamında, 22/04/2024 tarihinde ödülünü, İl Milli Eiğitim Müdürümüz Hasan Başyiğit'ten aldı.Öğrencimizi ve danışman öğretmenini tebrik ederiz.

Pansiyon Hasbihal Eğitimi Programı

Pansiyon Hasbihal Eğitimi Programı "Paylaşmak Cömertliktir." etkinliği gerçekleştirildi.  Kütahya Müftüğünden görevlendirilen Fatma Hanım SEZER'e teşekkür ederiz. Katılan Öğrenci Sayısı: 35

22.04.2024 - Saat: 19.00

Nis

15/04/2024-17/04/2024 tarihleri arasında okul halk oyunları ekibimiz bölge finallerine katıldılar. Çok fazla ekibin katıldığı yarışmada derece alamasakta,  okul halk oyunları ekibimize teşekkür ederiz.

2. DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZ

20/04/2024 Tarihinde tüm öğretmenlerimizin ve yaklaşık 300 e yakın velimizin katıldığı veli toplantımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerinin durumunu bizlerle görüşmek için toplantıya katılan tüm velilerimize ve hafta sonu olduğu halde görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışan tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ GAMZE BİLCAN D-AOBM TAMAMLAYICI CİLT EĞİTİMİ KURSUNDA

İngilizce öğretmenimiz Gamze Bilcan 15/04/2024-19/04/2024 tarihleri arasında  D-AOBM Tamamlayıcı Cilt Eğitimi Kursu 'na gönüllü olarak katıldı. 25 Kursiyerin katıldığı Hizmet içi eğitim faaliyetine katılan öğretmenimize mesleki anlamda kendi geliştirme çabasından dolayı teşekkür ederiz.

ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTILARIMIZ

16/04/2024  Salı günü başlayan şube öğretmenler kurul toplantılarımız okulumuzdaki 37 öğretmenimizin katılımı ile 16/04/2024-22/04/2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Gündem maddeleri gereği öğrencilerimizin, özellikle başarı, sağlık ve ekonomik durumlarını istişare ettiğimiz toplantılarımız öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına verimli bir şekilde gerçekleştirilmiştir. 9. ve 10. sınıflarımızın Müdür Yardımcısı Ramazan Dingeç 'e , 11. ve 12. sınıflarımızın Müdür yardımcısı Emine Dönmez'e ve toplantıya katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

15/04/2024 tarihinde okulumuzda başlayan münazara turnuvaları 17/04/2024 tarihinde 9/A ve 10/ A sınıfının çekişmeli savunmasıyla devam etti. 10/A sınıfının başarısıyla sonuçlanan turnuva 125 öğrencimizin  katılımı ile gerçekleşmiştir. Münazara turnuvasunı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Müzeyyen Çelik Kesmegülü 'ne emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.