Kütüphaneden En Çok Kitap Okuyan Öğrenci Okulumuzdan!..

30 Mart Çarşamba günü  Kütahya valiliğinde toplantı salonunda vali bey tarfından  Lise öğrencileri arasında en çok kkütüphaneden kitap okuyan öğrenci olarak ödüllendirildi.

9. Sınıf öğrencilerimizden Mehmet KÜÇÜK sayın valimiz Ali ÇELİK tarafından ödüllendirildi. Kitap okuma alışkanlığının ömür boyu devam etmesini umud eder bütün öğrencilerimize örnek olmasını dileriz. Bir yılda kütüphaneden 86 kitap okuyarak en çok kitap okuyan öğrenci olarak tespit edilen9. sınıf öğrencimiz Mehmet KÜÇÜK'ü tebrk ediyor devamını bekliyoruz. Okul müdürümüzün öğrencimizle yaptığı sohbette en çok polisiye tarzı romanları sevdiğini yerli veya yabancı olmasının çok farketmediğini söyledi.Son olarak Ahmet ÜMİT'in Beyoğlu isimli polisiye romanını okuduğunu belirtti. 9 Nisan itibarıyle elinde kütüphaneden aldığı üç kitabın olduğunu beirtti. Okul müdürümüz U.Mehmet YÜCEL öğrencimizi tebrik ederek, kutladı.

19-04-202219-04-2022

Yayın: 19.04.2022 - Güncelleme: 19.04.2022 11:16 - Görüntülenme: 126