Kitabım Kitabın Olsun

Öğrencilerde paylaşım duygusunu geliştirmek ve kullanmadıkları kitaplardan kitaba ulaşamayan öğrencilerin faydalanmasını sağlamak., : Öğrencilerimiz yeni açılmış bir okul için kendi katkılarıyla bir kütüphane oluşturmaya çalıştılar. Küçük yaşlarda okudukları kitapları başka öğrencilerle de paylaşmak istediler. 9. Sınıf gruplarımız projeye yoğun katılım sağladı. Toplanan kitaplar yetkili kişiye teslim edildi.2 Müzeyyen Çelik Kesmegülü- Elif KALKAN öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.. 11 Kasım 2021 ila 8 Aralık 2021 tarihleri arasında yürüttüğümüz çalışmaya katılan öğrencilerimize tebrik ederiz.

10-06-202210-06-202210-06-2022

Yayın: 10.06.2022 - Güncelleme: 10.06.2022 16:10 - Görüntülenme: 87