SINIFLARASI FUTSAL TURNUVASINDA FİNAL MAÇI OYNANDI

6 Mart 2024 Çarşamba günü rehberlik saatinde 11.50 de  oynanan 12/A-11/A aradındaki maç beraberlikle sunuçlandı. Beden eğitimi öğretmenimiz Mehmet KAMAN'ın yönettiği maç öğrencilerimizin yoğun ilgisini çekti. Penaltı atışları sonrası 12/A sınıfı maçtan gelerek şampiyon oldu. Tebrşk ederiz.

Mrt

06/03/2024 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Başyiğit, Müdür yardımcısı Muhsin Kaymak,Şube Müdürü İrfan Kank 'ın katılımları ile Anadolu Liseleri Bilim Uygulamaları sergimiz açıldı. 3 gün sürecek olan sergimizde Doğal afetler ve çeşitleri, Göç ve çeşitleri, Atıklar ve atık  yönetimi, iklim değişikliği ve küresel ısınma, gecekondulaşma ve çarpık kentleşme ile ilgili çeşilli fotoğraf ve ürünler sergilendi.Tüm öğrencilerimizin  ve diğer okullarımızında öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşen ve devam eden sergimizin , öğrenciler üzerinde farkındalık yarattığını düşünüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Kütahya Lisesi, Ali Güral  Lisesi ve Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Lisesinin birlikte gerçekleştirdiği Anadolu Liseleri Bilim Uygulamaları panelimizi Kütahya Lisesi ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi öğretmenlerinin ve toplam 64 öğrencinin katılımı ile 06/03/2024 tarihinde gerçekleştirdik.Sosyal Bilimler alanındaki panelimizde öğrencilerimiz Geri dönüşüm, Dünya 'da görülen afetler ve çeşitleri, Göç çeşitleri, İklim değişikliği ve küresel ısınma , Gecekondulaşma ve çarpık kenleşme başlıklı konularının sunumlarını yaptılar. Öğrencilerimize önderlik eden okulumuz Anadolu liseleri Bilim Uygulamaları proje komisyon üyeleri Filiz Cangür, Seyit Ekici, Günnur Atasayar, Yunus Çetin, İlkay Akar 'a teşekkür ederiz.

Mrt

Bahçeşehir koleji tarafından gerçekleştirilecek olan BKMUN etkinlikleri hakkında 06/03/2024 tarihinde ,63 öğrencimizin katılımı ile bilgilendirme  semineri yapıldı. Öğrencilerimizi bu konuda yönlendirerek onlarda dil eğitimi anlamında farkındalık oluşturan Yabancı Dil dersi öğretmenlerimize ve  semineri gerçekleştiren Oğuzhan Bey'e teşekkür ederiz.

2204 TÜBİTAK PROJEMİZ BÖLGE SERGİSİNDE

Biyoloji alanındaki projemiz bölge sergisinde sergisinde finaller için yarışıyor. 4-7 Mart günlerinde Eskişehirde yapılan değerlendirmede ekibimize başarılar dileriz.

Mrt

5 Mart Salı günü , Kütahya Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda Saat:17.00!da yapılan Gençler/ Geleneksel dalda Halk oyunları ekibimiz 4 okul arasında birinci olarak ödülünü aldı.  Eğitmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. Bölge yarışmasında ekibimize başarılar dileriz.

,

Mrt

28/02/2024 Sivil Savunma günü nedeniyle öğrencilerimizde bilinçli bir farkındalık oluşturma amaçlı pano hazırladık. Panoyu hazırlayan sivil savunma kulübü öğrencilerine ve kulüp öğretmenleri Seyit Ekici 'ye teşekkür ederiz.

Mrt

Sağlıklı Besleniyorum projesi kapsamında 87 öğrencimize 'Obezite ' ile ilgili farkındalık semineri verilmiştir. Semineri veren İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje yöneticisi Serpil Kılınçkaya 'ya ve ekibine teşekkür ederiz.

ÖĞRENCİLERİMİZE ÜNİVERSİTE TANITIMI YAPILDI

4 Mart 2024 Pazartesi günü İbni Haldun üniversitesinin tanıtımı , iletişim bölümünden Eren bey tarafıdan yapıldı. Saat:15.00 başlayan 30 dk. devam ederek 15.30 da yaptı. Tanıtıma son sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Mrt

Uluslararası Eğitimciler Derneğinin düzenlediği , Milli Eğitim Bakanlığı onaylı,İçişleri bakanlığı ve Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü destekli 'Aydınlık Yarınlara' kitap okuma yarışmasında 12/A sınıfı öğrencimiz Aslı Öden Türkiye 2. si İl 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni İrfan Oktay 26 Şubat 2024 Pazartesi Günü 21 velimize 'Aile Okulu' Eğitimi semineri vermiştir. Öğretmenimize ve seminere katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

9/A sınıfı öğrencisi Arda Kurt okulumuz Ali Güral Lisesini Anadolu Mektebi yazar okumaları etkinliğinin,Mustafa Kutlu çalışmasında temsil ederekek,panelist olarak sunum yapmıştır. 12.2.2024 Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Salonu

ÖĞRETMENLERİMİZ AÇIK UÇLU SORU SEMİNERİNDE

2 Mart 2024 Cumartesi günü Açık Uçlu Madde Değerlendirme ve Ölçme Deüğerlendirme Semineriniz okulumuzda başladı.  Okulumuz toplantı salonunda yapılan nseminere 26 branş öğretmenlerimiz katıldı. Öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Seminerimiz pazar günü tamamlandı.

Mrt

Prof.Dr. Sami GÜÇLÜ’nün konuşmacı olarak katıldığı “Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” hakkında bilgilendirme toplantısı 22.02.2024 günü İl MEM Beylerbeyi Salonunda gerçekleştirildi. Okulumuzdan TDE öğretmenimiz Mete GÜVEN ile 30 öğrencimiz katılmıştır.

KÜRESEL ISINMA VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ SEMİNERİ

Okulumuzda 'Küresel Isınma ve İklim Değişikliği ' konusunda DPÜ Sosyal Bilimler Eğitim Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel IŞIK tarafından 120 öğrencimizin katıldığı bie seminer verilmiştir. Semineri veren Doç Dr. Sibel Işık 'a etkili konuşması ve sunumu01-03-202401-03-2024yla öğrencilerimiz üzerinde bilinçli bir farkındalık yarattığı için çok teşekkür ederiz.

01-03-202401-03-2024