Biyoloji Kulübü olarak sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Fatih Mahallesindeki sokak kedileri için barınaklar yaparak uygun yerlere yerleştirdik.

FATİH MAHALLESİNDEKİ KEDİLERİ EV'lendirdik!.....

Ali Güral Lisesi Biyoloji Kulübü olarak sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Fatih Mahallesinde bulunan sokak kedileri için barınaklar yaparak muhtarımız Sayın Nurcan DUYGU hanımefendi ile birlikte uygun yerlere yerleştirdik. Bu çerçevede öğrencilerimiz hem yaptıkları işten büyük bir zevk aldılar hem de çevreye yararlı bir iş yapmanın gururunu yaşadılar. Kulüp danışman öğretmeni Aylin BARDAKÇI bu tür projelere devam edeceklerini söyledi. Sayın Okul Müdürümüz İsmail BAŞ öğrencilerimizin bu tür faaliyetler yapmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinliğe Katılan Öğrencilerimiz:

9/A    Kübra  GÜLÜSEVMEZ

9/A    Rüştü BEYPAZAR

10/A  Fatma  DÜNDAR

10/D  Mahir DUMAN

10/D  Enes DEMİR

11/B  Dilaver ARSLAN

11/B  Yunus Emre EV

11/B  Hakan AYDIN

11/B  Furkan ULU

11/B  Özlem Nur EFECAN

11/B  Tuğçe TEKİN

Elif KAYA, Emine BAŞ, F: Göksu KOÇ, H: Betül KARABULUT, Nazan KOCA, Ceren GÜZEN, M. Ali ULU, A. Seyithan SÖYLEMEZ, m. Burhan SÜAT, K. Kerim SANCAR, Özlem ERSOY, Gizem TEMİZ, Yusuf Burkay CİRE, Ramazan DOĞAN.

Sokak Kedileri projesi 1

Yayın: 26.01.2015 - Güncelleme: 08.12.2022 15:42 - Görüntülenme: 6781