Ali BALCI - Müdür Başyardımcısı

01.04.1973 yılında KÜTAHYA’nın Aslanapa ilçesine bağlı Bezirgan Köyü’nde doğdu. İlk öğrenimini köyünde tamamladı. 1983 yılında Kütahya İmam-Hatip Lisesi’ne başladı. Buradan 1991 yılında mezun oldu. Aynı yıl girdiği üniversite sınavları sonucunda Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni kazandı. 1996 yılında buradan mezun oldu. Aynı yıl Adana’nın Kadirli ilçesinde bulunan  İMKB Kız Meslek Lisesinde  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladı.Dokuz yıl burada çeşitli lise ve İ.Ö.Okullarında çalıştıktan sonra 2005 yılı atama döneminde memleketine tayini çıktı.2007 yılı Haziran ayına Kadar çalıştığı Kızılcaören İ.Ö.’dan Dumlupınar İ.Ö.O’ na tayini çıktı. 2009 yılı Ağustos ayında Merkez Ticaret Meslek Lisesine Müdür yardımcısı olarak atandı. Sekiz yıl çalıştığı Germiyan MTAL’den 17.09.2017 tarihinde Kütahya Şehit Cuma Dağ İmam hatip Ortaokuluna Müdür Başyardımcısı olarak atandı. 21 Temmuz 2020 tarihinden beri okulumuzda Müdür Başyardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli olup bir kız iki erkek çocuk babasıdır.