Şbt

06 Şubat 2024 tarihli Kütahya Mem denemesi 11 ve 12.sınıflarımızda gerçekleştirildi.

MEHMET AKİF ERSOY İLE İLGİLİ OKUL PANOLARIMIZI HAZIRLADIK

Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY ile ilgili olarak okul panolarımızı Aralık ayı boyunca öğrencilerimizin dikkatine ve beğenisine sunduk. Hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkr ederiz.

SON HAFTA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ HALK OYUNLARI EKİBİ GÖSTERİ YAPTI

18 Ocak Perşembe günü Saat:14.00'de okulumuz Halk Oyunları Ekibi Kapalı Spor Salonumuzda bütün öğrencilerimize gösteri yaptı. Eğitmen Osman bey nezaretinde 8 kız 8 erkek öğrencimizin sunduğu gösteri beğeniyle izlendi.

SON HAFTA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ŞEHİTLİK ZİYARETİ

18 Ocak 2024 Perşembe günü Saat:11.00'de il merkezinde bulunan Şehitliğe ziyarette bulunduk. Gezi ve İnceleme kulübümüz danışman öğretmeni İrfan OKTAY tarafından organize edilen şehitlik ziyaretine 10. sınıflardan istekli öğrencilerimiz katıldı.  Etkinlik Şehitlerimize dua okunarak sonladırıldı.

SON HAFTA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA  SINIF GEZİSİ

2023/2024 Öğretim Yılı 1. Sömestr Dönem Sonu, Son Hafta Etkinlikleri kapsamında ilimiz merkezine Gezi ve İnceleme  Kulubü öğretmenimiz  İrfan OKTAY tarafından 10 A ve 10 B şubelerinden gönüllü öğrencilerimizin katılımı ile 18 Ocak Perşembe günü saat:10.00 da okul gezisi düzenlendi. Keyifli saatlrer geçen  öğrencilerimiz öğretmenlerimize teşekkür ettiler. İrfan OKTAY öğretmenimize teşekkür ederiz.

SON HAFTA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BALON PATLATMA

18 oCAK 2024 Perşembe günü sabah spor salonumuzda tüm öğrencilerimizin katılımı ile müzik eşliğinde "Balon Patlatma" etkinliği yapıldı. 2023/2024 Öğretim Yılı Birinci Sömestr son hafta etkinliklewri kapsamınsa.

TÜBİTAK 2204'E SEKİZİNCİ BAŞVURUMUZU YAPTIK

Biyoloji öğretmenimiz Mehtap ERDEM danışmanlığında öğrencilerimiz 11/B sınıfından  Ceyhun ÇOLAK ve Tahir ÇALIŞIR'ın yürüttüğü Tübitak 2204-A projesine 16 Ocak 2024 itibariyle resmi başvurumuzu yaptık. Sarmaşık bitkisinden deterjan elde etme konusunda çalışılmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

KARİYER GÜNLERİNDE, MEZUNLARIMIZ BİZİMLE

18 Ocak 2024 Perşembe günü  Saat:10.00 da okul toplantı salonumuzda , Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimiz Fuat COŞKUN ve HasanTABAK öğrencilerimizle birlikte oldular. YKS çalışma temposu, süresi ve yöntemleri aynı zamanda DişHekimliği Fakültesi okuma şartları ve imkanları konusunda bilgilendirme yapptılar. Seminer sonunda öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdılar. Mezun öğrencilerimize teşekkür esderiz.

TÜBİTAK 2204'E DÖRDÜNCÜ BAŞVURUMUZU YAPTIK

kONU: Metaverse

Danışman: M.Zehra TAŞCIOĞLU  öĞRENCİ: Halil İbrahim BERBER

Müracat Tarihi. 17 Ocak 2024 Çarşamba

Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

TÜBİTYAK 2204'E ÜÇÜNCÜ BAŞVURUMUZU YAPTIK

Konu: Sağlıklı Beslenme

Danışman Öğretmen. M.Zehra TAŞCIOĞLU

Öğrenciler: Alperen YURTSEVER, Oğuz BOZKURT

mÜRACAT tARİHİ: 16 Ocak 2024 Salı

Danışman öğreytmen ve öğrencşlerimize teşekkür başarılar dileriz.

TÜBİTAK 2204'e BAŞVURU YAPTIK

1.BURAK DELİBAŞ, TOYGAR DOLAVCI, ZEYNEP ÖZDEMİR, TUĞSEM ÖZMURAT öğrencilerimizi teşekkür eder başarılar dileriz.

Konu: 1. Biyoçeşitliliğin Tarıma Olan Etkisi (Burak Delibaş)

Konu2: Giyilebilir Teknoloji, Toygar DOLAVCI

Konu 3: Biyotaklit, Zeynep ÖZDEMİR

Konu4 : Yenilebilir Enerji, TUĞSEM ÖZMURAT

Danışman öğretmenimiz M.Zehra TAŞCIOĞLU ve başvuru yapan öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

TÜBİTAK 2204'E BAŞVURUMUZU YAPTIK

Biyoloji öğretmenimiz Aylin BARDAKÇI koordinatörlüğünde öğrencilerimiz Ayşe G., Melek K., Ceylin Z., 16 oCak 2024 tarihi itibariyle Tübitak 2204 bilimsel başvurumuzu yaptık. Genetik ve Bioteknoloji  (yalancı portakaldan elde edşlen acı portakal özütünün mikroorganizmaların üremesine etkiisi)alanındaki başvurumuzun ilk elemeyi geçeceğine inanıyoruz. Danışman öğretmenimiz Aylin hanıma ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılar dileriz.

YAZAR ÖĞRETMENİMİZ MÜZEYYEN HANIM ÖĞRENCİLERİMİZLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

2023/2024 Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu  "Son Hafta Etkinlikleri" kapsamında Edebiyat öğretmenimiz Müzeyyen hanım 9. sınıf öğrencilerimizle tecrübelerini paylaştı. 17 Ocak Çarşamba günü Saat:10.00- 11.00 arasında toplantı salonumuzda  1 saat süren program sonunda öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Okul müdrümüz U.Mehmet YÜCEL, etkinlik sonunda  Müzeyyen hanıma teşekkür edererk etkinliği bitirdi.

ÖĞRENCİLERİMİZLE SABAH EGZERSİZİSİ

2023/2024 Öğretim Yılı 1. sömestri son hafta sosyal/sportif faaliyetler kapsamında 16 Ocak Pazartesi günü sabah ilk dersimizde 9. sınıfların katılımıyla sabah egzerzisi yapıldı. Beden eğitimi öğretmenimiz  Mehmet KAMAN!a teşekkür ederiz.

FOTOĞRAF ÇEKME ETKİNLİĞİ

2023/2024 Öğretim Yılı 1. sömestri son hafta etkinlikleri kapsamında "Fotoğraf Çekme Etkinliği" düzenlendi. Okulumuz Görsel Sanatları öğretmeni Hatice hanım tarafından yürütülen etkinlikle gönüllü öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler. Öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.