Şbt

Öğretmenlerimiz Müzeyyen Çelik KESMEGÜL ve Elif KALKAN'ın katkıları okulumuzda öğrencilerimizle kitap toplama kampanyası başlattık. LÖğrencilerimizin ortaokul düzeyinde okudukları ve evlerinin bir köşesinde atıl durumda olan ama kullanılabilevcek durumdaki kitapları toplayarak Gediz 1 Eylül İmam-hatip Ortaokuluna bağışladık. Projenin uygulanmasında bize yardıncı olan emekli kütüphanrci Zeki AKTÜRK bey başta olmak üzere duyarlılık gösteren bütün paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

FUTSAL ERKEK TAKIMIMIZ İL BİRİNCİSİ

Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Hasan Hüseyin ÖZSÜMEN ve Mehmet KAMAN koçluğunda yapılan çalışmaların semerisini en son Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu lisesini 9-1 yenerek il birinciliğiyle elde takımızın hocalarını ve sporcularını gönülden tebrik ederiz.

11.02.2022 tarihinden itibaren Afyo'da bölge yarışmasına katılan takımıza başarılar diliyoruz..

Şbt

Okulumuz fizik öğretmeni Ahmet Edip SAYAL koordinatörlüğünde 4006 Bilim Fuarını sergiledik. 19.12.2021

22 öğretmen ve yaklaşık 90 öğrencimizin görev aldığı fuar ziyaretçiler tarafından beğenildi. Katkı sunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize ve ziyaretçilerimize teşekküe ederiz.

TÜBİTAK 22-04 A BAŞVURUMUZU YAPTIK

Okulumuz Biyoloji öğretmeni Mehtap ERDEM danışmanlığında öğrencilerimiz Ahmet Seyhan GÜNGÖR ve Yusuf İslam ERDOĞAN tarafından yürütüleb projenin 10.02.2022 tarihi itibariyle resmi  başvurusunu yaptık. Gıdaların raf ömrünü kimsayallar olamadan uzatmayı hedefleuyen projemizin elemelerden geçmesini temenni ediyoruz.

GERMİYAN SOKAK ve OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜNE ZİYARET

Görsel sanatlar dersi öğretmenimiz Hatice BÜTÜN  nezaretinde derslerimizi aksatmadan Tarihi Germiyan Sokak ve çevresindeki tarihi alanı ziyaret ettik. 3 Aralık günü yaptığımız ilimizi ve kültürümüzü tanımaya dönük geziye gönüllülük esasına  göre geziya katılan 37 öğrencimiz  memnuniyetlerini ifade ettiler. Gezinin yapılmasına katkı veren öğretmenimize teşekkür ederiz.

DENEME SINAVLARI

Akademik başarıyı arttırmaya yönelik deneme sıavlarımız devam ediyor. Bütün öğrtencilerimize başarılar dileriz.

RESİM YARIŞMASI

Konusu ve kapsamı görsel sanatlar öğretmrnlerimiz tarfından belirlenen resim yarışmasına 25 öğrencimiz katılmış olup, 23 eserin değerğlendirmesi yapılmış olup, birinci dönem kapanış töreninde kazanan öğrencilerimizin ödülleri takdim edilmiştir.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen fotoğraf yarışmasında yer alan eserler sergilendi. Dereceye giren ilk üç öğrenciye ödülleri okul müdürümüz UçMehmet YÜCEL tarafından verildi. Aralık 2021 son gününde biten yarışmanın sonuçları Ocak 2022 de duyuruldu.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin halk oyunları konusundaki becerilerini arttırmak için okul içinde ki çalışmalarımız yapılamakta ve okul ve il program larında gösteriler yapılmaktadır. 2021/2022 Öğretim yılı birinci dönemin de okul programalrımızda okulumuz bahçesinde ve Hezar Dinari Kültür Merkezinde program içi gösreiler sunulmuştur.

DÜŞÜN TASARLA

TASARIM-MODEL

PATENT VE FAYDALI MODEL

Ara

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi  tarafındam düzenlenen 1.Proje pazarı Ar-Ge Teknoloji ve Tasarım Projeleri Yarışmasını öğrencilerimize duyururuz.

Ara

ARNAVUTLUK ve KUZEY MAKEDONYA ORTAKLI E TWİNİNG PROJESİNE KATILDIK.

Öğrencilerimizin Resimleri Sergilenmeye Değer Bulundu

Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından organize edilen "Bu Vatan Benim" isimli resşm yarışmasına katılan iki öğrencimizin eserleri seçici kurul tarafından srgilenmeye değer bulundu. Öğrencilerimizi tebrik ediyorz.

eRESİMLERİ sERGİLENECEK öĞRENCİLERİMİZ:

Kader ERTAŞ. Şükriye Yağmur GÜLER