MOTİVASYON SEMİNERİ

Milli Eğitim Nüdürlüğü Beylerbeyl Toplantı Salonunda öğrencilerimize yönelik olarak 29 Kasım 2022 Salı Günü Saat:10.00'da A.KAVAKLI tarafından seminer verildi. Katılımcı öğrenciler sık sık  sahnede kendilerini ifade etme fırsatı buldukları program dolayısıyla memnuyiyetlerini ifade ettiler.

AHİLİK HAFTASI KONULU DUVAR GAZETEMİZ

Gezetemizi hazırlayan İlkay hanıma ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

MÜNAZARA MÜSABAKALRIMIZ BAŞLADI

Okulumuz edebiyat öğretmeni İsmail ERBEK beyin planladığı ve yürüttüğü müsabakalar 9. sınıflar arasında başladı. 2022 Kasım ayının dördüncü haftası itibarıyla başlayan müsabakalar Aralık üçüncü haftasunda sonuçlanacak. Münazaraları planlayan ve yöneten İsmail Beye, Müsabakalara katkı sunan öğretmenlerimize teşekkür eder, tüm takımlara başarılar dileriz.

BİLGİ YARIŞMASI

Peygamberimizin hayatını konu alan bilgi yarışması düzenlenerek dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Yarışmayı organize eden Fatih YAMAN HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Yarışma tarihi:  16 Kasım 2022

DUVAR GAZETESİ

Önemli gün ve haftalarda kulüp danışman öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından  tarafından "duvar gazeteleri"  çıkarılmaya devam ediyor. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

HALK OYUNLARI EĞİTİMİ

Okulumuz müzik öğretmeni Mehmet MEMİŞ, okulumuz öğrencilerinden istekli olanalara Halk Oyunları eğitiimi vermeye başladı. Uzun zamandır bu alanda ilk defa eğitim verilmesi nedeniyle öğrencilerimiz ilgi gösterdi. Hem öğretmenlerimize hem de öğrencilerimize teşekkür esderiz.

AHİLİK İLE İLGİLİ SÖYLEŞİ

Okulumuz tarih öğretmeni İlkay akar okuluz pansiyonunda kalan öğrencilerimizle ahilik kültürü ile ilgili açıklamalarda bulunarak sohbet etti. 24 Ekim 2022 günü saat:18.30'da gerçekleşen söyleşiden öğrencilerimiz memnuniyetle ayrıldı.

YURDUMUN DEĞERLERİ

Okulumuz yazar öğretmenlerinden  Edebiyatçı Müzeyyen Çelik KESMEGÜLÜ , kız pansiyonumuzda  28 Kasım 2022 günü saat:18.30'da tüm öğrencilerin katılımıyla Türkçenin önemi üzerine söyleşi yapmıştır. Öğretmenimize bu özverili katkısından dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

BEGÜM ÖZDOĞULARLI'DAN OKULUMUZA ZİYA

Mezunlarımızdan iş insanı Begüm DOĞULARLI 6 Aralık   2022 Salı Günü  okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle görüşerek deneyimlerini paylaştı. Toplantı salonumuzda öğrencilerimizle sohbet etti.

YARATICI YAZARLIK ATELYESİ

Okulumuz öğrencilerinden istekli ve gönüllü olanların katılımıyla yazar öğretmenimiz Müzeyyen Çelik KESMEGÜLÜ tarafından yaratıcı yazarlık atelye çalışmaları yürütülmektedir. Çalışmalarını azim ve kararlılıkla  sürdüren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

3 Ekim 2022 günü başlayan çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir.

İZMİR GEZİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

2  Aralık Cuma günü  Ege Üviversitesi ve Türk Ekonomi Üniversitesine tanıtım gezisi düzenledik. Geziye 45 öğrenci ve 2 öğretmen iştirak etti. Öğrencilerimiz ve velilerimiz geziden memnunuyetini ifade etti.Geziyi organize eden öğretmenimiz İrfan OKTAY beye teşekkür ederiz.

ADIM ADIM FİNALE.  KIZ VOLEYBOL TURNUVASINDA FİNALE DOĞRU

AİLE OKULU EĞİTİMLERİMİZ İKİNCİ HAFTASINDA

32 Velimizin kayıt yaptırdığı eğitimler cumartesi günleri 10-12 saatleri arasında toplantı salonumuzda devam ediyor. Coğrafya öğretmenimiz İrfan beyin eğitici olarak verdiği eğitimler katılımcı velilerimiz tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

VELİ TOPLANTISI